انجام ۳۰۹ عملیات توسط آتشنشانان

مدیر عامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمان از انجام ۱۶۹ مورد عملیات اطفاء حریق و ۱۴۰ مورد عملیات امداد و نجات به دلیل بیاحتیاطی و عدم رعایت مسائل ایمنی در شهر کرمان در فروردینماه سالجاری خبر داد. “علی عسکری” در گفتوگو با خبرنگار ایسنا منطقه کویر، گفت: در فروردینماه سالجاری در مجموع ۱۶۹ مورد

“علی عسکری” در گفتوگو با خبرنگار ایسنا منطقه کویر، گفت: در فروردینماه سالجاری در مجموع ۱۶۹ مورد حریق در شهر کرمان اتفاق افتاده است که از این تعداد ۵۷ مورد مربوط به مواد پسماند و بازیافتی، ۱۸ مورد مربوط به وسایل نقلیه، ۳۸ مورد مربوط به منازل مسکونی، ۱۳ مورد مربوط به مراکز تجاری، ۲ مورد مربوط به مراکز دولتی و ۴۱ مورد مربوط به جنگل ودرختان بوده است.
وی همچنین به انجام ۱۴۰ مورد عملیات امداد و نجات در مدت زمان یاد شده اشاره کرد و در ادامه افزود: از این تعداد ۳۵ مورد زندهگیری حیوانات خطرناک و آزار دهنده، ۲۲ مورد زندهگیری مارهای سمی و غیر سمی، ۳۸ مورد چیدن حلقه و قفل، ۲۴ مورد امداد اسانسور، ۱۳ مورد امداد تصادفات خودرویی، ۴ مورد سقوط از ارتفاع و مابقی آنها مربوط به سایر موارد بوده است.
مدیر عامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمان اظهار کرد: در مجموع این عملیاتها ۹۰ نفر از شهروندان نجات یافتند و متاسفانه ۵۷ نفر مجروح شدهاند.
وی خاطرنشان کرد: در این مدت تعداد ۴۶۹ نفر از شهروندان و دانش آموزان آموزشهای پیشگیری و آتشنشانی را توسط کارشناسان این سازمان فرا گرفتند و همچنین ۴۵ مورد مشاوره ایمنی بنا به درخواست شهروندان در مدت زمان یاد شده ارائه شده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰