کد خبر : 154552
تاریخ انتشار : چهارشنبه 17 آذر 1400 - 18:40

تابستان امسال قطع برق نخواهیم داشت

تابستان امسال قطع برق نخواهیم داشت

مدیرعامل شرکت توزیع برق البرز گفت : وقتی هزینه مصرف انرژی رایگان باشد به تبع در مصرف آن به درستی صرفه جویی نمی‌شود. به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه البرز، بهنام بیات در نشست خبری امروز چهارشنبه ۲۸ فروردین با اشاره به معافیت مدارس، مساجد، تکایا و برخی حسینیه‌ها از پرداخت هزینه برق، اظهارکرد: وقتی هزینه مصرف انرژی

مدیرعامل شرکت توزیع برق البرز گفت : وقتی هزینه مصرف انرژی رایگان باشد به تبع در مصرف آن به درستی صرفه جویی نمی‌شود.

به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه البرز، بهنام بیات در نشست خبری امروز چهارشنبه ۲۸ فروردین با اشاره به معافیت مدارس، مساجد، تکایا و برخی حسینیه‌ها از پرداخت هزینه برق، اظهارکرد: وقتی هزینه مصرف انرژی رایگان باشد به تبع در مصرف آن به درستی صرفه جویی نمی‌شود.

وی افزود: انرژی کالاست و برای مصرف آن باید هزینه پرداخت شود اما وقتی مصرف رایگان شود نحوه صحیح مصرف کردن را نمی‌توان تضمین کرد.

این مسئول بیان کرد: متاسفانه ایران از لحاظ مصرف انرژی جزو پرمصرف‌ترین کشورهای جهان است و باید نحوه درست مصرف کردن انرژی در جامعه نهادینه شود.

بیات در ادامه به وضعیت تولید برق اشاره کرد و گفت: خوشبختانه در پی بارندگی‌های اخیر ۸۰ درصد ظرفیت سدهای کشور پر شده است و ۱۲ هزار مگاوات نیروی برق آبی در مدار خواهد بود و با مشکل تولید برق مواجه نخواهیم شد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق البرز در ادامه به تعرفه پرداخت مشترکین پرمصرف اشاره کرد و گفت: مشترکین پرمصرف واحدهایی هستند که در ماه ۲۰۰ وات به بالا برق مصرف می‌کنند که تعرفه پرداخت آنها به ازای هر ۲۰۰ کیلو وات، هفت درصد، ۳۰۰ کیلو وات ۲۳ درصد افزایش تعرفه خواهند شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به میزان مصرف انرژی خورشیدی در البرز اشاره کرد و گفت: متاسفانه البرز در حوزه استفاده از انرژی‌های نوین جایگاه خوبی ندارد و باید با اطلاع رسانی و فرهنگسازی بستر استفاده از انرژی های نوین را بیش از پیش فراهم کنیم.

این مسئول تصریح کرد: طبق برنامه ریزی‌های انجام شده تمامی ادارات برق شهرستان‌های استان موظف شده‌اند تا برق ساختمان‌های اداری خود را از طریق انرژی خورشیدی تامین کنند.

وی همچنین به اختصاص زمین دو هزار و ۸۰۰ هکتاری برای تامین انرژی خورشیدی در حدفاصل ماهدشت و اشتهارد خبرداد و گفت: آمادگی همکاری با سرمایه گذاری در این حوزه وجود دارد.

بیات در بخش دیگری از سخنان خود به میزان تلفات برق در این استان اشاره کرد و افزود: تلفات انرژی در این استان ۱۳.۵ درصد از ۱۰۰ واحد برآورد شده که براساس هفت میلیارد کیلووات ساعت خریداری در سال میزان تلفات مبلغ قابل توجهی خواهد بود که البته با برنامه ریزی‌های انجام شده امیدواریم این میزان تلفات در سال جاری به ۱۱ درصد برسد.

وی در پایان به حمایت از مشترکین و بیمه لوازم برقی اشاره کرد و گفت: چندسالی است که در جهت حمایت از مشترکین از طریق بیمه دی خسارت لوازمی که به دلیل تغییر نوسانات برقی یا قطعی برق خراب می شوند پرداخت می شود که این حق بیمه از مشترکین خانگی در هر قبض ۲۰۰ تومان و برای مشترکین تجاری در هر قبض دو هزار تومان کسر می‌شود.منبع: ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دانلود فيلم و سريال و زيرنويس فارسي

چگونه یک رپوراتاژ آگهی خوب و موثر بنویسیم؟