کد خبر : 208677
تاریخ انتشار : دوشنبه 5 خرداد 1404 - 14:57

معماران دیوانه از گردباد پیچ ​​و تاب در بالای انبار تاریخی روتردام رونمایی می کنند

معماران دیوانه از گردباد پیچ ​​و تاب در بالای انبار تاریخی روتردام رونمایی می کنند

[ad_1] MAD Architects پروژه Fenix ​​پیش بینی شده خود را در روتردام ، هلند به پایان رسانده است. استودیوی معتبر چینی یک انبار تاریخی را به یک موزه تبدیل کرده است که به کاوش در مهاجرت جهانی می پردازد ، که توسط یک نقطه دید چشمگیر “گردباد” در پشت بام آن تاج گذاری شده است.

[ad_1]

MAD Architects پروژه Fenix ​​پیش بینی شده خود را در روتردام ، هلند به پایان رسانده است. استودیوی معتبر چینی یک انبار تاریخی را به یک موزه تبدیل کرده است که به کاوش در مهاجرت جهانی می پردازد ، که توسط یک نقطه دید چشمگیر “گردباد” در پشت بام آن تاج گذاری شده است.

Fenix ​​که توسط بنیاد Droom En Daad با محوریت ARTS تأمین می شود ، در انبار شهر روتردام واقع شده است ، در یک انبار که زمانی نقش مهمی در سفرهای میلیون ها مهاجر از جمله چهره هایی مانند آلبرت ایینشتاین و هنرمند ویلم دی کونینگ ایفا می کرد.

ویژگی برجسته این پروژه Tornado Up Top است. با توجه به کشتی نیویورک ، ساختار چشمگیر شامل یک پله پیچ خورده و دو مارپیچ است. طول آن ۵۵۰ متر (۱،۸۰۴ فوت) طول دارد و شامل ۳۳۶ مرحله ، به علاوه یک آسانسور است. این لباس در ۲۹۷ پانل استیل ضد زنگ جلا داده شده است-هر کدام بیش از ۱۰۰ ساعت پولیش نیاز دارند-و در یک سکوی مشاهده پشت بام و سایبان که منظره ای عالی از منطقه را ارائه می دهد ، به اوج خود می رسد.

“یک ویژگی جدید تعریف شده از ساختمان ، گردباد است-یک پله مارپیچ دوتایی از بالا رفتن هوا که از طبقه همکف صعود می کند و از پشت و خارج از پشت بام بر روی یک سکوی در فضای باز جریان می یابد.” “گردباد منظره پانوراما دیدنی و جذاب در سراسر روتردام و رودخانه ماس ، ۲۴ متر [۷۸.۸ ft] بالاتر از سطح زمین ساختار پویا در پانل های استیل ضد زنگ جلا شده است که در گرونینگن ، هلند ساخته شده است. “

گردباد از یک پله دو مارپیچ با 336 مرحله تشکیل شده است
گردباد از یک پله دو مارپیچ با ۳۳۶ مرحله تشکیل شده است

ایوان باان

این موزه ۱۶۰۰۰ متر مربع (تقریباً ۱۷۲،۰۰۰ متر مربع) در داخل انبار اشغال می کند ، که با همکاری Bureau Polderman ترمیم شد. ساختار بتونی صنعتی پیری نمایشگاه های مهاجرت را در خود جای داده است. اینها شامل خانواده مهاجران، یک سری عکس که نزدیک به ۲۰۰ تصویر از ۱۳۶ عکاس در ۵۵ کشور جهان است.

برجسته دیگر این است هزارتوی چمدان، نصب مانند پیچ ​​و خم مانند ۲،۰۰۰ چمدان اهدا شده توسط مهاجران که داستانهای شخصی را از فرهنگ های مختلف جمع می کند. همچنین یک میدان داخلی در شهر به نام Plein وجود دارد که به عنوان یک فضای رویداد انعطاف پذیر با کیوسک های غذایی عمل می کند. در جای دیگر موزه کافه ها و رستوران های دیگر وجود دارد.

این انبار نیز دارای یک ارتقاء کارآمد با انرژی بوده و شامل یک سیستم انرژی حرارتی با پمپ حرارتی است که نیازهای گرمایشی و سرمایش را کاهش می دهد. همچنین در بالای یک سقف سبز قرار دارد.

اقدامات داخلی و باز Fenix ​​16،000 متر مربع (تقریباً 172،000 متر مربع)
اقدامات داخلی و باز Fenix ​​۱۶،۰۰۰ متر مربع (تقریباً ۱۷۲،۰۰۰ متر مربع)

ایوان باان

Fenix ​​به لیست طولانی از ساختمانهای خارق العاده توسط MAD می پیوندد ، از جمله One River North و Terminal Airport Langchun 3.

منابع: معماران دیوانه ، فنیکس



[ad_2]

منبع:newatlas

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دانلود فيلم و سريال و زيرنويس فارسي

چگونه یک رپوراتاژ آگهی خوب و موثر بنویسیم؟