کد خبر : 208584
تاریخ انتشار : پنجشنبه 29 شهریور 1403 - 2:27

چه داروهایی تست اعتیاد را مثبت می‌کنند؟

چه داروهایی تست اعتیاد را مثبت می‌کنند؟

اگر می‌خواهید آزمایش اعتیاد بدهید و نگران این هستید که به دلیل مصرف یک دارو، تست اعتیادتان مثبت شود یا به دنبال این هستید که بدانید کدام دارو ها باعث مثبت شدن تست اعتیاد می‌شوند، این مطلب را بخوانید. ما در اینجا به شما میگوییم که کدام دسته از دارو ها در تست اعتیاد شناسایی

اگر می‌خواهید آزمایش اعتیاد بدهید و نگران این هستید که به دلیل مصرف یک دارو، تست اعتیادتان مثبت شود یا به دنبال این هستید که بدانید کدام دارو ها باعث مثبت شدن تست اعتیاد می‌شوند، این مطلب را بخوانید. ما در اینجا به شما میگوییم که کدام دسته از دارو ها در تست اعتیاد شناسایی می‌شوند و هر دارو تا چه مدت در بدن باقی می‌ماند.

داروهای مثبت کننده تست اعتیاد

چرا اطلاع از داروهایی که تست اعتیاد را مثبت می‌کنند، مهم است؟

تست اعتیاد یکی از آزمایش‌های ضروری در بسیاری از موقعیت‌ها از جمله استخدام، ازدواج و همچنین مشاغل حساس مانند مراقبت‌های بهداشتی و ایمنی است. اما گاهی اوقات افرادی که به دلایل درمانی یا مشکلات روانی داروهایی مصرف می‌کنند، ممکن است نتیجه‌ی تست اعتیاد آنها بدون این که به مواد مخدر وابستگی داشته باشند، مثبت شود. این اتفاق باعث بروز مشکلاتی در زندگی شخصی، خانوادگی و شغلی کسانی می‌شود که بدون داشتن اعتیاد، صرفا به دلیل مصرف یک دارو با تست مثبت اعتیاد مواجه می‌شوند. بنابراین شناخت این داروها و تأثیرات آن‌ها بر بدن و امکان شناسایی در انواع تست های اعتیاد اهمیت زیادی دارد.

کدام داروها تست اعتیاد را مثبت می‌کنند؟

داروها از ترکیبات شیمیایی پیچیده ای ساخته می‌شوند و مصرف برخی از آن ها به دلیل ماهیت اعتیاد آوری باعث مثبت شدن تست اعتیاد می‌شوند. لیست داروهای مثبت کننده تست اعتیاد عبارتند از:

  • آمفتامین / مت‌آمفتامین
  • متادون
  • اپیوئیدها
  • ال اس دی (LSD)
  • فن سیکلیدین
  • کانابینوئید (مواد شیمیایی گل یا حشیش)
  • ضد افسردگی سه حلقه ای
  • الکل
  • باربیتورات
  • بنزودیازپین

آمفتامین‌ و مت‌آمفتامین‌

داروهایی که در ساخت آنها از آمفتامین و مت‌آمفتامین استفاده می‌شوند، تست اعتیاد را مثبت می‌کنند. از داروهای این دسته می‌توان ایزوکسوپرین، سودوافدرین، ترازودون، دکستروآمفتامین، فنیل پروپانول آمین و تریمیپرامین را نام برد. با اینکه این داروها برای کمک به تمرکز و کنترل رفتار در بیماران ضروری هستند، در تست‌های اعتیاد ممکن است به عنوان مواد مخدر تشخیص داده شوند.

متادون

متادون دارویی است که برای درمان وابستگی به مواد افیونی به کار می‌رود. با اینکه متادون به عنوان داروی درمانی استفاده می‌شود، وجود آن در بدن می‌تواند تست اعتیاد را مثبت کند. بنابراین اگر این دارو را مصرف می‌کنید احتمال مثبت شدن تست شما افزایش می‌یابد.

اپیوئیدها

داروهای شامل اپیوئیدها مثل کدئین، مورفین و هروئین که برای کنترل درد تجویز می‌شوند، می‌توانند تست اعتیاد را مثبت کنند. بنابراین قبل از دادن تست اعتیاد باید موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید تا اقدامات لازم برای قطع موقت دارو یا جایگزینی با دارویی دیگر را انجام دهد.

فن سیکلیدین

این ماده شیمیایی یکی از انواع مواد مثبت کننده تست اعتیاد است که در داروهای ترامادول، کتامین، دکسترومتورفان، ایمی‌پرامین و ونلافاکسین موجود است. بنابراین دقت کنید که در زمان مصرف این داروها تست اعتیاد ندهید یا با نظر متخصص مربوطه آن ها را با داروهایی که همان اثر را دارند ولی تست اعتیاد را مثبت نمی‌کنند جایگزین کنید.

چه داروهایی تست اعتیاد را مثبت می‌کنند؟

داروهای ضدافسردگی سه‌حلقه‌ای

داروهایی که برای درمان افسردگی استفاده می‌شوند می‌توانند موجبت مثبت شدن تست اعتیاد شوند. لازم است نسبت به مصرف دارو و همزمانی تست اعتیاد آگاهی لازم را داشته باشید. از جمله داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای نورتریپتیلین، آمی‌تریپتیلین، کلومیپرامین و ایمی‌پرامین هستند

داروهای بنزودیازپینی

این داروها که برای کاهش اضطراب و مشکلات خواب استفاده می‌شوند، به عنوان موادی که تست اعتیاد را مثبت می‌کنند شناخته شده‌اند. از جمله داروهای بنزودیازپینی که با عنوان ضد اضطراب شناخته می‌شوند می‌توان به آلپرازولام، کلونازپام و دیازپام اشاره کرد.

راه‌های دفع مواد مثبت‌کننده تست اعتیاد از بدن

مصرف داروها و مواد مخدر زمان متفاوتی برای دفع از بدن دارد. در زیر برخی از مدت‌زمان‌های معمول برای دفع مواد مختلف ذکر شده است:

  • الکل: ۳ تا ۵ روز
  • ضد افسردگی های سه حلقه ای: ۴ تا ۷ روز
  • آمفتامین: ۲ تا ۳ روز
  • ضد اضطراب های کوتاه‌اثر: ۳ تا ۵ روز
  • کوکائین: ۲ تا ۴ روز
  • کدئین: ۱ تا ۲ روز
  • مورفین: ۲ تا ۳ روز
  • متادون: ۳ تا ۴ روز

این مدت‌زمان‌ها بسته به عواملی مانند میزان مصرف، متابولیسم بدن فرد، و نوع ماده مصرفی می‌تواند تغییر کند. به طور کلی، کاهش مصرف داروها و مشاوره با پزشک قبل از انجام تست اعتیاد می‌تواند به جلوگیری از نتایج مثبت اعتیاد کمک کند.

برای مطالعه موارد بیشتر و دقیق‎تر می‌توانید به مجله سلامت روان‌‎درمان مراجعه کنید.

انواع تست‌های اعتیاد

انواع مختلف تست‌های اعتیاد وجود دارند که بسته به نیاز و شرایط فرد از یکی از آنها استفاده می‌شود. شناخت انواع مختلف این تست‌ها به درک بیشتر شما از نحوه عملکرد آنها کمک می‌کند.

تست ادرار (UDT)

تست ادرار یکی از متداول‌ترین روش‌ها برای تشخیص مصرف مواد مخدر است. این تست قادر به شناسایی الکل، آمفتامین‌ها، بنزودیازپین‌ها، مواد افیونی، کوکائین، و ماری‌جوانا است.

تست خون

نمونه برداری از خون به عنوان روشی برای بررسی مواد مخدر و الکل در خون شناخته می‌شود. در این تست، با تحلیل نمونه خون می‌توان مصرف مواد مختلف را تشخیص داد.

تست فولیکول مو

از نمونه‌های فولیکول مو برای بررسی مصرف مواد در دوره‌های زمانی طولانی‌تر استفاده می‌شود. فولیکول مو به مدت چند ماه پس از مصرف مواد می‌تواند شواهدی از وجود مواد مخدر را نشان دهد.

تست تنفسی

این تست عمدتاً برای تشخیص مصرف الکل در کوتاه‌مدت استفاده می‌شود، اما پژوهش‌ها نشان می‌دهد که می‌تواند برای شناسایی برخی دیگر از مواد مانند کوکائین و ماری‌جوانا نیز کاربرد داشته باشد.

تست تعریق

تست تعریق شامل استفاده از پد جذب‌کننده‌ای است که به مدت چند روز روی پوست قرار می‌گیرد و با تحلیل مواد موجود در عرق فرد، مصرف مواد را تشخیص می‌دهد.

داروهایی که تست اعتیاد را مثبت می‌کنند.

موارد کاربرد تست اعتیاد

تست‌های اعتیاد در موقعیت‌های مختلفی از زندگی افراد درخواست می‌شود، از جمله:

  • ازدواج
  • استخدام در سازمان‌های دولتی
  • تصادفات رانندگی
  • فعالیت‌های ورزشی
  • دریافت مجوزها و کارت های بهداشت
  • کار در مناطق حساس و دارای ایمنی بالا

روان‌‎درمان، مرجعی برای دریافت مشاوره روانپزشکی و اعتیاد

اگر دارویی مصرف می‌کنید که احتمال مثبت شدن تست اعتیاد را افزایش می‌دهد و قصد دارید تا تست اعتیاد بدهید، می‌توانید به سایت روان‌‎درمان مراجعه کنید و از روانپزشک های موجود، مشورت بگیرید. همچنین اگر نمی‌دانید که داروی مصرفی شما در تست های اعتیاد مشخص می‌شود یا خیر، با گرفتن نوبت آنلاین از متخصصان حوزه اعتیاد و روانپزشکی، سوالات خود را پرسیده  و با خیالی آسوده تست بدهید.

 

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

پلی کربنات

دانلود فيلم و سريال و زيرنويس فارسي

چگونه یک رپوراتاژ آگهی خوب و موثر بنویسیم؟

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح