کد خبر : 194600
تاریخ انتشار : شنبه 14 اسفند 1400 - 22:57

بزرگترین شرکت هواپیمایی روسیه پروازهای بین‌المللی خود را متوقف می‌کند

بزرگترین شرکت هواپیمایی روسیه پروازهای بین‌المللی خود را متوقف می‌کند

آئروفلوت، شرکت هواپیمایی پرچمدار روسیه اعلام کرد که از تاریخ هشت مارس (سه‌شنبه جاری) تمام پروازهای بین‌المللی خود را متوقف می‌کند و تنها بلاروس استثنا است. به گزارش ایسنا، به نقل از یورونیوز، این اقدام بزرگترین شرکت هواپیمایی دولتی روسیه پس از آن صورت گرفت که آژانس حمل و نقل هوایی این کشور توصیه کرد

بزرگترین شرکت هواپیمایی روسیه پروازهای بین‌المللی خود را متوقف می‌کند

آئروفلوت، شرکت هواپیمایی پرچمدار روسیه اعلام کرد که از تاریخ هشت مارس (سه‌شنبه جاری) تمام پروازهای بین‌المللی خود را متوقف می‌کند و تنها بلاروس استثنا است.

به گزارش ایسنا، به نقل از یورونیوز، این اقدام بزرگترین شرکت هواپیمایی دولتی روسیه پس از آن صورت گرفت که آژانس حمل و نقل هوایی این کشور توصیه کرد تمام خطوط هوایی دارای هواپیماهای اجاره‌ای خارجی پروازهای مسافری و باری به خارج از این کشور را متوقف کنند.

این سازمان به خطر بالای توقیف هواپیماهای اجاره‌ای خارجی به‌عنوان بخشی از تحریم‌های غرب اشاره کرد که اجاره هواپیما به روسیه را ممنوع می‌کند.

توصیه آژانس حمل و نقل هوایی روسیه برای خطوط هواپیمایی روس که از هواپیماهای ساخت روسیه استفاده می‌کنند یا هواپیماهای خارجی در خطر توقیف را ندارند اعمال نمی‌شود.

آئروفلوت گفت برای مسافرانی که قرار است پس از شش مارس روسیه را ترک کنند و پس از هشت مارس به کشور بازگردند بلیت برگشت لغو می‌شود. کسانی که بلیت‌های یک طرفه دارند تا هشت مارس مجاز به پرواز خواهند بود.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دانلود فيلم و سريال و زيرنويس فارسي

چگونه یک رپوراتاژ آگهی خوب و موثر بنویسیم؟