عرضه مواد پروتئینی، بیشترین تخلفات در خراسان جنوبی را به خود اختصاص داد

ایسنا/خراسان جنوبی معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی، اولویت بازرسیهای صورت گرفته در این ایام را، گروه کالاهای هدف عید نوروز شامل کالاهای اساسی، آجیل، خشک بار، شیرینی، پوشاک و کفش اعلام کرد و گفت: بیشترین تخلفات صورت گرفته از لحاظ ارزش در گروه کالایی مواد پروتئینی بوده

ایسنا/خراسان جنوبی معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی، اولویت بازرسیهای صورت گرفته در این ایام را، گروه کالاهای هدف عید نوروز شامل کالاهای اساسی، آجیل، خشک بار، شیرینی، پوشاک و کفش اعلام کرد و گفت: بیشترین تخلفات صورت گرفته از لحاظ ارزش در گروه کالایی مواد پروتئینی بوده است.
علی تهوری در گفتوگو با ایسنا از تشکیل ۲۴۹ پرونده تخلف در یک ماهه اول طرح نظارتی ویژه نوروز ۱۴۰۰ در خراسان جنوبی به ارزش بیش از ۱۰ میلیارد ریال خبر داد.
وی افزود: از ابتدای طرح نظارتی ویژه نوروز ۱۴۰۰ که از ۱۵ بهمن ماه ۹۹ آغاز شده، تاکنون ۹ هزار و ۷۱۴ بازرسی از واحدهای صنفی گروه کالایی و خدماتی استان انجام شده است که در این راستا تا ۱۶ اسفند ماه ۲۴۹ پرونده تخلف به ارزش ۱۰ میلیارد و ۵۷۲ میلیون و۱۹۶ هزار و ۴۳۰ ریال تشکیل وبه تعزیرات حکومتی ارسال شد.
وی، اولویت بازرسیهای صورت گرفته در این ایام را، گروه کالاهای هدف عید نوروز شامل کالاهای اساسی، آجیل، خشک بار، شیرینی، پوشاک و کفش اعلام کرد و افزود: بیشترین تخلفات صورت گرفته از لحاظ ارزش در گروه کالایی مواد پروتئینی بوده است.
معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: عدم درج قیمت، گرانفروشی و عدم ارائه فاکتور مهمترین تخلفات اقتصادی گزارش شده است.
تهوری یادآور شد: طرح نظارتی ویژه نوروز ۱۴۰۰ با حضور ۳۲ تیم بازرسی این سازمان، به همراه بازرسان تعزیرات حکومتی و اتاق اصناف تا ۱۵ فروردین ادامه دارد.
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰