کد خبر : 177623
تاریخ انتشار : دوشنبه 6 دی 1400 - 17:14

نمایشگاه دانش‌آموزان اردکانی که هنر را مجازی آموختند

نمایشگاه دانش‌آموزان اردکانی که هنر را مجازی آموختند

ایسنا/یزد به دنبال شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مراکز آموزشی، کادر هنرستان دخترانه هنرهای تجسمی شفق اردکان، پس از آموزش رشته‌های هنری به صورت مجازی، نمایشگاهی را از آثار دانش‌آموزان خود در این آموزشگاه برپا کردند. «نسرین سالک» مدیر این هنرستان در گفت‌وگو با ایسنا راجع به این نمایشگاه گفت: هنرآموزان این آموزشگاه در سال تحصیلی

نمایشگاه دانش‌آموزان اردکانی که هنر را مجازی آموختند

ایسنا/یزد به دنبال شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مراکز آموزشی، کادر هنرستان دخترانه هنرهای تجسمی شفق اردکان، پس از آموزش رشته‌های هنری به صورت مجازی، نمایشگاهی را از آثار دانش‌آموزان خود در این آموزشگاه برپا کردند.

«نسرین سالک» مدیر این هنرستان در گفت‌وگو با ایسنا راجع به این نمایشگاه گفت: هنرآموزان این آموزشگاه در سال تحصیلی جاری با توجه به اوج گیری کرونا و مجازی شدن کلاس‌ها، آموزش‌های خود در رشته‌های هنری را در شرایط سختی فرا گرفتند.

وی تصریح کرد: آموزش مجازی دارای دشواری‌ها و سختی‌های خاص خود است و دشواری‌ها برای معلمان رشته‌های هنری مخصوصاً هنرهای تجسمی و عکاسی سختی دوچندان و مضاعف است.

وی تاکید کرد: خوشبختانه با پیگیری معلمان هنرستان و تلاش‌ دانش‌آموزان‌مان توانستیم ضمن برپایی نمایشگاهی از آثار هنرجویان هنرستان در رشته‌های نقاشی، گرافیک، صنایع دستی و عکاسی، نتیجه زحمات یک ساله‌ی آنها که به صورت کاملاً مجازی سپری شده بود، را در معرض نمایش قرار دهیم.

سالک با اشاره به آغاز فعالیت ایت هنرستان در اردکان از سال ۷۷، افزود: با همه مشکلات آموزشی در شرایط کرونایی، موفق به دریافت ۵۰۰ اثر از دانش‌آموزان برای برپایی این نمایشگاه شدیم که ماحصل تلاش و پیگیری تمام همکارانمان به ویژه ۱۰ مربی این هنرستان بود.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دانلود فيلم و سريال و زيرنويس فارسي

چگونه یک رپوراتاژ آگهی خوب و موثر بنویسیم؟